Zagotovite svojemu ljubljenčku (psu ali mački), da se bo med kakovostno profesionalno nego počutil kot doma!

In da, lahko si oddahnete!
Kos smo tudi najzahtevnejšim vozljem. 😉

Živjo. Upam, da ste si ogledali zgornji video ...

… ker potem že veste, zakaj sem ravno jaz prava izbira za vašega hišnega ljubljenčka.

Stranke pogosto prihajajo k meni kar nekoliko obupane.

… Ali pa jih je celo sram, da so z domačimi poskusi striženja nepopravljivo “zafrknile” frizuro svojega ljubljenčka.

Predstavljajte si, kako navdušene in presenečene so potem, ko ponovno zagledajo svojega ljubljenčka – čudovito postriženega, veselega in dišečega.

In res sem vesela, ko me zadovoljno priporočajo naprej: Nina vzame čarobno palčko in vse zrihta.”

Brez skrbi.

Ni jih stopnic ali vozlov, ki je še ne bi videla.

Pa še nekaj …

Zelo sem ponosna, da z vsakim psom v resnici delam, kot da je moj.

Poskrbim, da se v mojem salonu počuti kar se da najbolje.

Tako boste tudi vi sproščeni in zadovoljni, vedoč, da ste svojega ljubljenčka prepustili v dobre roke.

Zelo dobro vas razumem.

Tudi sama obožujem občutek topline in pristnega veselja, ko me po napornem dnevu doma pozdravi moj ljubljenček.

Hvaležen, da se spet vidiva. Kljub temu, da se nisva videla zgolj kratek čas.

Kaj ni brezpogojna ljubezen naših zvestih, prikupnih mrcin nekaj najlepšega?

Ker imate radi vašega ljubljenčka in on ima rad vas, mu privoščite le najboljše.

Ob vsaki priložnosti ga crkljate in ga razvajate s priboljški, drži?

Privoščite mu najboljše tudi, ko gre za njegovo nego. 

Kliknite na spodnji gumb in oddajte povpraševanje. Kmalu se vam oglasim s predlaganim terminom.

POZOR: Zaradi zasedenosti imam vedno na voljo zgolj nekaj odprtih mest, tako da predlagam, da to storite čimprej.

Imam mačko, pasme Maine Coon in na vsake 2 meseca se oglasiva pri Nini, kjer se počutiva zelo domače oz. sproščeno, saj Nina deluje zelo profesionalno a hkrati tudi preprosto. Spomnim se prvega obiska pri njej, ko mi je rekla, da bo to njena prva “mačja stranka” in moram povedati da je bila to “ljubezen na prvi pogled”. Takoj sta se ujeli. K Nini se bova z mojo Winnie z veseljem vračali.
Katjuša M.​ in Winnie
​Naša Sheela je pri pasjem salonu Lucy že počitnikovala in neizmerno uživala v simpatični družbi varuške Nine in drugih pasjih prijateljev. Pričakala nas je okopana in zmanikirana kot prava dama. Toplo priporočam!​
Peter B in Sheela
Moja psička Luna je v preteklosti imela negativno izkušnjo s pasjim frizerjem in je zaradi tega izredno nezaupljiva, zato je zelo težko najti dobrega frizerja, ki si res vzame čas. Pri prvem obisku pasjega salona Lucy si je Nina vzela zares veliko časa in Luna je premagala vse svoje strahove. Luna je nemški špic bele barve in njena dlaka je zelo težavna, zato je obisk pasjega frizerja nujen. Zelo sem vesela da je Luna izgubila strah in se brez skrbi vračava.​
Suzana P. B. in Luna

Naj se vaš ljubljenček razvaja pri profesionalcih.

Saj že veste, da kakovostna in redna nega predstavljata velik del kakovosti življenja vašega kosmatega prijatelja, kajne?

Nega psov in mačk je veliko več kot le česanje, kopanje, sušenje in striženje – in če se ne zavedamo, kaj v resnici počnemo in kakšne so lahko posledice nepravilne nege, lahko resno ogrožamo svojega psa.

Če ste čisto sveži lastnik mladička, pa je sedaj sploh pravi čas, da ga pričnete nežno uvajati na nego.

Pasjemu mladičku skozi igro približam nego in ga spoznam z različnimi zvoki, ki so pri negi običajni.

Lastniku pa predstavim ustrezne pripomočke za nego psa in njihovo pravilno uporabo.

V kolikor imate izzive, povezane z nego vašega ljubljenčka, kot so:

  • premalo časa,
  • premalo znanja,
  • neprimeren prostor,
  • nezadostni profesionalni pripomočki in oprema,
  • ali pa se vam s striženjem enostavno ne da ukvarjati

… potem je pasji salon Lucy prava rešitev za vas.

Zavedamo se namreč, da ob hitrem tempu življenja včasih zmanjka časa za nego hišnih ljubljenčkov.

Zakaj ne bi torej vašega ljubljenčka raje prepustili profesionalcem?

V pasjem salonu Lucy bomo poskrbeli za kompletno nego vašega ljubljenčka:

Odkrivala sem skrivnosti najboljših pasjih frizerjev na svetu.

Ko je padla odločitev za delo pasjega frizerja, sem se želela učiti od najboljših.

Zato sem se odločila za tečaj nege psov in mačk pri priznanem pasjem frizerju Gorazdu Čmrlecu na Dunaju, kjer sem po 14 dnevni intenzivni praksi prejela 2 mednarodna priznana certifikata in postala certificirana pasja frizerka. 

Ker je znanje pri opravljanju tega dela zelo pomembno, saj lahko z neznanjem škodimo zdravju psa, sem se učila od različnih mojstrov tega posla tako doma, kot v tujini.

Med drugim sem pridobila znanje nege in striženja pudljev pod vodstvom Isabelle J. Doblas, ki je ena izmed najboljših za striženje te pasme.

Znanje o azijskem in kreativnem stilu striženja sem pridobila od Beatrix Mygesi, katera uči pasje frizerje po celem svetu.

Strokovno znanje o dlaki in koži psov in mačk sem pridobila od pasje frizerke z več kot 45 letnimi izkušnjami, Monique Van de Ven ter dipl. Mojce Svetličič.

Poleg vsega naštetega, sem opravila tudi tečaj varstva hišnih živali in s tem pridobila mednarodni naziv varuške hišnih živali (pet sitter).

Svoje znanje redno nadgrajujem, saj je to nujno za opravljanje mojega dela.

Se vidimo v pasjem salonu Lucy na lokaciji:

Zakaj bi svojega ljubljenčka pripeljali ravno v pasji salon Lucy?

Znanje

Lastnica in vodja pasjega salona Lucy je certificirana pasja frizerka, ki je opravila tečaj nege psov in mačk pri priznanem pasjem frizerju Gorazdu Čmrlecu na Dunaju. Pri priznanih svetovnih strokovnjakih je pridobila tudi specifična znanja, kot so: strokovno znanje o dlaki in koži psov in mačk, znanje nege in striženja pudljev, znanje o kreativnem stilu striženja. Poleg tega je pridobila tudi mednarodni naziv varuške hišnih živali. Vso to znanje prenaša na svoje pomočnike in izobražuje tudi bodoče pasje frizerje.

Izkušnje

V Pasjem salonu Lucy vsakodnevno negujemo pse in mačke ter se srečujemo z raznovrstnimi izzivi. V naši večletni praksi smo uredili in pocrkljali že več kot 5000 hišnih ljubljenčkov, ki so zadovoljni odšli iz našega salona.

Posluh za živali

Ker pri negi živali ne uporabljamo pomirjeval, pri svojem delu pazimo, da živali niso izpostavljene prevelikemu stresu ter nege ne začnemo, če bi le-ta lahko negativno vplivala na žival. Z nežnimi prijemi in potrpežljivostjo poskrbimo tudi za živali z negativnimi izkušnjami z nego, saj verjamemo, da si vsi zaslužijo najboljšo nego brez stresa.

Podpora

Ker je z nego kužkov in muckov priporočljivo začeti že zgodaj, našim strankam nudimo uvajanje mladičkov na nego, pri katerem mladičku na prijeten način približamo nego. Strankam z veseljem pomagamo pri reševanju problemov ter jim strokovno svetujemo o nadaljnji negi doma. 

Kakovostna oprema in sredstva za nego

Uporabljamo profesionalno opremo ter naravno in kvalitetno kozmetiko iz linije INFINITY professional pet care by Nina. Kozmetika je prva kozmetika za pse in mačke oblikovana v Sloveniji, pod katero je podpisana Nina Pečlin - ustanoviteljica pasjega salona Lucy.

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Trenutno imamo odprt pasji salon na lokaciji: 

  • Brezovica pri Ljubljani (Podpeška cesta 14, 1351 Brezovica pri Ljubljani)

Nega traja odvisno od velikosti psa ter njegove navajenosti na pasjega frizerja. Nega malega psa traja približno 1,5 ure, srednjega približno 2 uri, velikega psa pa več kot 2 uri. Nega mačke traja 1 – 1,5 ure. Nega mladička traja od 15 do 45 minut.

Nega v prvih mesecih je najpomembnejša, zato je priporočljiv obisk pasjega salona čimprej. S tem hišnim ljubljenčkom pokažemo, da je nega nekaj povsem vsakdanjega in ni razloga za skrbi ter nege ne dojemajo kot kazni.

Da, v našem salonu nudimo tudi samo krajšanje krempljev.

Lastniku med nego ni potrebno biti zraven. V veliki večini primerov so živali bolj mirne, ko je lastnik odsoten. Priporočljivo je, da je lastnik prisoten na prvem uvajanju mladička na nego, saj med nego prejme veliko informacij o nadaljnji negi doma.

V primeru, da ima pes vozlje, se jih do določene mere da rešiti. Zahtevno razvozlavanje se dodatno obračuna po ceniku, saj je potrebnega več časa in
previdnosti.

V primeru, da je dlaka preveč zavozlana in bi lahko z razvozlavanjem škodovali psu in ne preostane drugega kot britje, se nega prav tako
dodatno zaračuna.

Veliko kužkov se na žalost srečuje s slabimi izkušnjami iz preteklosti. V našem salonu poskrbimo tudi za take primere, saj verjamemo, da si vsi zaslužijo najboljšo nego brez stresa. Postopek pri takih psih je drugačen od drugih in je potrebno veliko časa in obiskov, preden se opravi kompletna nega. Pri svojem delu ne uporabljamo pomiril.

Svojega hišnega ljubljenčka lahko naročite na nego preko kontaktnega obrazca na spletni strani, preko sporočila na Instagramu ali Facebooku, preko elektronske pošte (pasjisalonlucy@gmail.com) ali po telefonu na +386 30 388 689.

Ko greste na izlet ali na potovanje, mi poskrbimo za dobro počutje vašega psa.

Včasih si privoščimo počitnice, na katerih pa se nam naši kužki ne morejo pridružiti. V času vaše odsotnosti vam nudim varstvo vašega kužka.

Da bo bivanje kužku pri nas kar se da prijetno, skupaj z lastnikom uskladiva urnik gibanja in prehrane v skladu z željami lastnika in potrebami psa. Vaš kuža je v času varstva deležen tudi nege po potrebi in s predhodnim dogovorom z lastnikom.

Kompletna nega psa S (do 10 kg) 75 eur
Kompletna nega psa M (do 25 kg) 90 eur
Kompletna nega psa L (do 40 kg) 105 eur
Kompletna nega psa XXL (nad 40 kg) 160 eur
REDNA nega S (do 10 kg) do 6 tednov 65 eur
REDNA nega M (do 25 kg) do 6 tednov 80 eur
REDNA nega L (do 40 kg) do 6 tednov 95 eur
REDNA nega XXL (nad 40 kg) do 6 tednov 130 eur
Nega dlake okoli oči 10 eur
Krajšanje krempljev 10 eur
Kontrola paraanalnih žlez 15 eur
Nega ušes

Korekcijsko striženje

Detox nega
10 eur

36 eur

cena nege + 10 eur

Osnovna nega mačke

55 eur

Kompletna nega mačke

Redna nega mačke do 6 tednov

75 eur

65 eur


 
Zahtevno razčesavanje/razvozlavanje 10 eur / 15 min
Navajanje psa na nego 30 eur
Dnevno varstvo psa (med 08:00 in 18:00) 3,50 eur/uro
*Nega v izrednih primerih cena nege + 20 eur

* Nega v izrednih primerih = v primeru, da je pes zvozlan in ne preostane drugega, kot britje dlake. V temu primeru se stranka zaveda, da je striženje zahtevnejše in se ne da formirati oblike. K negi v izrednih primerih spadajo tudi psi, ki grizejo ter tisti, ki imajo bolhe.
Cena redne nege psa do 6 tednov se zaračuna le v primeru dogovora za naslednji termin ob prihodu na redni termin in se datum termina zapiše na evidenčni kartonček, ki ga je stranka dolžna predložiti. V primeru pozabe ali izgube kartončka se zaračuna polna cena kompletne nege.

Vse cene so z DDV.

Cenik storitev velja od 01. 07. 2024

Naročite vašega ljubljenčka na nego

Po oddanem naročilu na nego boste prejeli e-sporočilo z vsemi nadaljnimi informacijami glede termina.