Intenzivni 100 urni tečaj

POSTANI TOP PASJI FRIZER​

(... in odkrij majhne skrivnosti velikih mojstrov za strokovno nego psov)

Play Video

Bravo!

Res sem vesela, da si izkazal/a interes za meni tako drag in zanimiv poklic – pasji frizer.

Imam samo en, preprost cilj – da te v kratkem času naučim različnih konkretnih tehnik in veščin, potrebnih za strokovno nego psov.

Z vrhunskim profesionalnim striženjem psov (in tudi mačk) se ukvarjam že kar nekaj let, v našem salonu pa smo razvajali in uredili že več kot 5.000 hišnih ljubljenčkov, ki so zadovoljni odšli iz našega salona. Še zadovoljnejši pa so bili njihovi lastniki.

V svoje strokovno znanje sem investirala na tisoče ur svojega časa in kar precej finančnih sredstev. Izobraževala sem se tako doma kot v tujini in pridobivala certifikate pri največjih mojstrih te obrti na svetu.

Sedaj je čas, da vso to znanje prenesem na tebe.

Hej, nikoli se ne ve … 

… tudi ti lahko ljubezen do psov združiš v profesionalno delo in morda na noge prav kmalu postaviš celo svoj lasten posel (odpreš pasji salon), od katerega se boš preživljal/a (seveda, če je to tvoja želja).

Vedno pa širim tudi svojo lastno ekipo, tako da je to zate zares enkratna priložnost, da zasiješ v novi vlogi.

Moram te prijazno opozoriti, da je zaradi omejenih prostorskih kapacitet in ker želim, da najino delo poteka na najvišjem možnem nivoju, ko gre za kakovost, na voljo samo 5 prostih mest.

Zato predlagam, da čimprej izpolniš spodnji vprašalnik ali pa me kontaktiraš na telefonsko številko: 030 388 689.

Nina Pečlin,

Na ekskluzivnem tečaju boš v
teoretičnem delu (10 ur) odkril/a:

Predstavila ti bom tudi svoj salon in opremo, ki jo boš uporabljal/a na tečaju.

Ves čas tečaja boš imel/a dostop do urnika prakse, ki ti bo omogočal popolno prilagodljivost.

Se sprašuješ, kakšne rezultate boš dosegel/a ti?

Preberi in poglej si zgodbe uspeha preteklih tečajnikov:

"V 90-ih urah tečaja sem odnesla veliko več znanja kot sem pričakovala.Če bi še enkrat izbirala, bi se definitivno odločila isto."

Maša K.

Maša K.

Ko sem se odločila za tečaj, me je na začetku skrbelo, kako bo, kaj vse se pričakuje od mene, kaj bo, če bom kaj narobe naredila ... Ampak sem hitro ugotovila, da je zelo sproščeno vzdušje in veliko pozitivne energije, da sem takoj začela uživati in sem z največjim veseljem hodila na tečaj. Kar se tiče znanja, imam samo eno besedo: VRHUNSKO. V 90-ih urah tečaja sem odnesla veliko več znanja kot sem pričakovala. Če bi še enkrat izbirala, bi se definitivno odločila isto, ker sem v teh 90-ih urah spoznala, da želim opravljati ta poklic in da resnično uživam v tem. Zahvale pa tudi mentorici, ki mi je dala možnost, da se najdem, mi pomagala, oz. omogočila pot do sanjskega poklica in da začnem delati to, kar me veseli.

"Izjemno sem hvaležna, da sem imela čast delati in se učiti ob tako izkušeni in prijazni učiteljici. S pozitivnostjo in odprtostjo me je naučila, kako naj držim pravilno škarje, da bodo psički lepi.

Tjaša G.

Tjaša G.

Moj tečaj se je prehitro končal, vendar sem izjemno hvaležna, da sem imela čast delati in se učiti ob tako izkušeni, prijazni učiteljici, katero bom definitivno še obiskala v prihodnjem. Že od malih nog živim s psmi. Vedno sem si želela delati z njimi. S spodbudo fanta Jerneja in prijateljice Katje sem se odločila, da se prijavim na tečaj pasjega striženja k Nini. S pozitivnostjo in odprtostjo me je naučila kako naj držim pravilno škarje, da bodo psički lepi.

Tako so se imeli na tečajih ...

Nato prihaja tisto, na kar vsi težko čakamo – praksa (90 ur)

Tekom prakse, ki je ne bo malo, boš pridobil/a naslednje veščine:

… in še marsikaj zate izjemno koristnega.

Lokacija in potek izvajanja tečaja

Tečaj bo potekal v prostorih Pasjega salona Lucy:

Podpeška cesta 14, 1351 Brezovica pri Ljubljani.

Datum naslednjega tečaja: 18. 05. 2024

Trenutno so vsa mesta za razpisan termin tečaja ZAPOLNJENA.

Prijavi se na čakalno vrsto.

Teorija se opravi v enem dnevu (sobota, predvidoma od 09:00 – 16:00), praksa (od ponedeljka do petka VSAK DAN od 09:00 – 19:00) pa bo potekala 2 tedna – dostop do urnika bo na voljo ves čas trajanja tečaja.

Po opravljenem tečaju boš prejel/a certifikat, ki ti služi kot dokaz, da si pripravljen/a na samostojno delo.

Tu je le par certifikatov, ki sem jih v tujini in doma pridobila sama:

Cena tečaja

Tečaj obsega 10 ur teorije in 90 ur prakse.

Cena tečaja je 2.440 eur (cena z DDV), ki se plača v celoti do pričetka tečaja po predračunu. Za zagotovitev svojega mesta na tečaju, se ob prijavi plača 500 eur, preostanek pa do pričetka tečaja. 

Od najinega sodelovanja te loči le še izpolnitev obrazca za prijavo, kjer izpolniš polja s svojimi podatki in oddaš prijavo.

Zaradi kakovosti izvedbe sem število mest omejila na 5. Prijavi se ZDAJ, da si zagotoviš svoje mestu na ekskluzivnem intenzivnem tečaju za top pasjega frizerja/frizerko.

Tečaj je namenjen zgolj tistim, ki želijo odkrivati največje skrivnosti top pasjih frizerjev na svetu.

Prijavi se ZDAJ in postani Top Pasji Frizer

Po poslani prijavi boš prejel/a e-sporočilo s predračunom za tečaj.

© Vse pravice pridržane 2022, Pasji salon Lucy