POSTANI TOP PASJI FRIZER

Spoznaj, zakaj so tečajniki
naravnost navdušeni nad programom

(kar 19 izmed njih ima že svoje lastne salone)

Vnesi svoje podatke in takoj pridobi BREZPLAČEN dostop do predstavitve tečaja Postani TOP pasji frizer

*Predstaviteveni video je BREZPLAČEN, brez zahtev po plačilnih sredstvih.

Zakaj je pametno in koristno zate, da si ogledaš
predstavitveni video?

Kako poteka tečaj?

POUDAREK NA PRAKSI

Predstavila ti bom, kako poteka tečaj, da si boš lahko organiziral/a čas. Pojasnila in pokazala ti bom, zakaj se je tudi v praksi izkazalo, da je moj način predajanja znanja, torej preko prakse, najboljši za tečajnike.

Kaj se boš na tečaju naučil?

OSNOVE IN
NAPREDNO ZNANJE

Tečaj sem zasnovala tako, da ti na njem predam resnično vse, kar sem se tudi sama naučila na svojih izobraževanjih ter preko dela v svojem pasjem salonu Lucy. Na webinarju ti bom predstavila nabor znanja in izkušenj, ki jih boš pridobil/a tekom udeležbe na tečaju za pasjega frizerja. Vse od teoretičnih osnov pa do izkušenj in izzivov, s katerimi se soočamo v praksi.

Odgovori na pogosta vprašanja

ALI JE TEČAJ ZAME?

V predstavitvi ti bom odgovorila na pogosta vprašanja, ki mi jih zastavljajo interesenti za tečaj za pasjega frizerja, kot tudi tista, ki so mi jih zastavili moji tečajniki. Zagotavljam ti, da boš izvedel/a vse, kar se ti v tem trenutku poraja po mislih. Ob koncu predstavitve boš točno vedel/a, ali je tečaj za pasjega frizerja prava odločitev zate.

Kakšne možnosti se ti odpirajo po pridobitvi certifikata?

Samo znanje
nima vrednosti,
dokler ga ne
unovčiš

Izobrazila sem že 45 pasjih frizerjev. 19 izmed njih je že odprlo svoje lastne salone. Ostali so zaposleni v drugih salonih, oziroma svoje salone še nameravajo odpreti. Tudi sama vedno širim ekipo v našem pasjem salonu. To je tvoja priložnost, da zasiješ v novi vlogi. Predstavila ti bom vse možnosti, ki se ti odpirajo s pridobitvijo certifikata za pasjega frizerja.

Izkušnje drugih

Kaj o programu
pravijo pretekli
tečajniki

Iz prve roke boš izvedel/a, kaj o tečaju pravijo bivši tečajniki. Spoznal/a boš, kakšne pomisleke ali zadržke so imeli, ko so se odločali za tečaj, kako so se imeli na tečaju. Pa tudi, kako jim pridobljeno znanje koristi sedaj, ko imajo svoje lastne salone, oziroma opravljajo poklic pasjih frizerjev.

Nina Pečlin

Na Dunaju mednarodno certificirana pasja frizerka ustanoviteljica Pasjega salona Lucy, lastnica naravne kozmetike iz linije INFINITY professional pet care by Nina, prve kozmetike za pse in mačke, oblikovane v Sloveniji