EKSKLUZIVNI INTENZIVNI
3 - 4 URNI TEČAJI ZA LASTNIKE:

Olajšaj rutino domače nege

(... in odkrij majhne skrivnosti za lažjo nego psov ali mačk)

Zdravo!

Veseli me, da si se odločil/a za dodatne informacije.

 

Imam samo en, preprost cilj – da te v kratkem času naučim različnih konkretnih tehnik in veščin, potrebnih za hitrejšo in preprostejšo nego psa ali mačke, ki jih boš lahko koristil/a vsakodnevno.

 

Z vrhunsko profesionalno nego psov in mačk se ukvarjam že od leta 2016.

 

V svoje strokovno znanje sem investirala veliko ur svojega časa in kar precej finančnih sredstev. Izobraževala sem se in pridobivala certifikate pri največjih mojstrih pasjega in mačjega frizerstva na svetu, tako doma kot v tujini.

 

Od leta 2019 tudi strokovno izobražujem pasje frizerje v Sloveniji in do konca leta 2022 je šolanje uspešno zaključilo 75 pasjih frizerjev. Skoraj polovica ima svoje uspešne pasje salone.

 

Zavedam se izzivov s katerimi se srečujejo lastniki hišnih ljubljenčkov, zato sem se odločila za individualne tečaje prilagojene za potrebe lastnikov psov in mačk.

 

Pri svojem delu opažam veliko pomanjkanja informacij o ustreznih pripomočkih za nego dlake ter uporabo le-teh. Dileme se pojavljajo tudi pri kopanju: kako pogosto in na kakšen način skopati psa oziroma mačko? Ali je sušenje s sušilnikom nujno potrebno ter na kaj vse moramo biti pri sušenju dlake pozorni?

 

Ker obstajajo različni tipi dlake, se na tečaju naučiva prepoznati tip dlake tvojega psa oziroma mačke, na podlagi tega spoznanja izbereva ustrezne pripomočke ter  uporabo teh pripomočkov preneseva tudi v prakso.

 

Tečaja se udeležiš skupaj s svojim hišnim ljubljenčkom, katerega bova skupaj uredila/i v našem pasjem salonu Lucy na izbrani lokaciji. Kužka ali mucka bova najprej izčesala/i ali potrimala/i, nato pa prakso nadaljevala/i s kopanjem in sušenjem. Na koncu se bova v praksi naučila/i tudi skrajšati krempeljčke ter očistiti ušesa. Pri svojem delu bova uporabljala/i profesionalne pripomočke za nego ter naravno kozmetiko iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina.

 

 

Zaradi omejenih prostorskih kapacitet in ker želim, da najino delo poteka na najvišjem možnem nivoju, sta na voljo samo 2 prosti mesti na izbrani lokaciji.

 

Zato predlagam, da čimprej izpolniš spodnji vprašalnik ali pa me kontaktiraš na telefonsko številko: 030 388 689.

 

Nina Pečlin

IZBIRAŠ LAHKO MED ŠTIRIMI RAZLIČNIMI TEČAJI:

OSNOVNI TEČAJ ZA LASTNIKE PSOV (cca 1 uro) odkril/a:

Cilj tečaja je, da se kot lastnik oziroma lastnica naučiš izvajati pravilno in kvalitetno nego svojega psa ali mačke tudi doma

Nato prihaja tisto, kar vsi nestrpno pričakujemo – praksa (cca 3 ure):

Na praktičnem delu tečaja pa bova teorijo spremenila/i v prakso:

… in še marsikaj zate izjemno koristnega.

Lokacija

Tečaj bo potekal v prostorih Pasjega salona Lucy:

PE BREZOVICA, Podpeška cesta 14, 1351 Brezovica pri Ljubljani

PE IDRIJA, Rožna ulica 4, 5280 Idrija

Datumi in potek izvajanja tečaja

PE BREZOVICA: 28. 01. 2023 (sobota) ob 08:00

PE IDRIJA: 04. 02. 2023 (sobota) ob 08:00

Za tečaj potrebuješ le beležko in pisalo ter svojega hišnega ljubljenčka.

Po opravljenem tečaju boš prejel/a potrdilo o udeležbi na tečaju.

Cena tečaja

Tečaj obsega približno 1 uro teorije in 3 ure prakse.* (*tečaj se lahko konča prej v primeru zelo majhnih psov ali pa se časovno podaljša v primeru velikih psov).

Cena tečaja je 200 eur (z ddv), ki se plača v celoti do pričetka tečaja po predračunu.

Od najinega izobraževanja te loči le še izpolnitev kontaktnega obrazca spodaj.

Tečaj je namenjen zgolj lastnikom, ki želijo svojim hišnim ljubljenčkom zagotoviti pravilno in kvalitetno nego tudi doma.